Soutěž #42 - shippovací

Všechny páry na obrázcích a v popiscích jsou fiktivní, ještě fiktivnější, než všechny zobrazené postavy a celý Xikurat. 
V překladu, tento příspěvek není součástí oficiálního loru.



Snow nejspíše svedl Blade svými dvěma ocasy a přebral ji tak Cutemu. Konec konců, dva vocasy jsou nepochybně lepší než neviditelný partner. :arwen:
/ Kieran

No, co vám k tomu mám říkat? Smečka by asi ráda neviděla, že se jim Snow tahá s vyhnanci, a tak se tihle dva scházeli hlavně po nocích. Pochopitelně jim vadilo, že spolu nemohou být normálně, ale na druhou stranu jim ty tajnosti občas přišly i vzrušující.
/ Arius

Byl krásný zimní den, oba vlci se rozhodli pro pokušení kvašeného ovoce. Snědli jen pár kousků a oběma to vlezlo do hlavy. Nikdo neví, co se ten den přesně stalo. Ovšem pohled na tyto dva se zaryl Thunderovi do hlavy, společně se slovy Avicii, "Není to tak, jak to vypadá!"
/ Amaron

Byla krásná jarní noc a Lesui se potkal s Bludičkou. Zdálo se, že se pozabíjí, ale nakonec se z toho vyprovokoval přátelský souboj s láskyplnými jiskřičkami. No, ale Bludička pak hapal, protože je trošku dřevěnej. Jen trošku. A taky si nehraje. Ale Lesui byl pro něho moc cool. Aneb tohle jsou - minuty před katastrofou. Lesui mu pak určitě přispěchal na pomoc a oblízal mu bolístky.
/ Blade

/ Snow

Řekněme, že se našemu oblíbenému Potomku ohně zapálila lýtka tak, že se Spirit ani nezeptal na jméno a už byla přijatá do smečky...
/ Noem

Amaron jednou našel Moonlit zraněnou a vyčerpanou po předchozím boji. Se starostlivostí sobě vlastní o ni začal pečovat a pomohl jí se uzdravit. Moonlit si říkala, že toho otravného, vlezlého vlka zabije jakmile bude mít dostatek síly, ale nějak se jí do toho pak vůbec nechtělo. Sama před sebou si to ospravedlňuje tím, že jí přijde komický a baví ji ho pozorovat. A přece jen, zabít ho může kdykoliv. Až ji přestane bavit, určitě to udělá. Ano. Určitě.
/ Cute

Každému z nás se jistě stalo, že se v noci probudí a má žízeň. Tohle byl přesně Arwenův případ. Naneštěstí se nenacházel ve vlčím táboře. Jeho spásou před žízní byla hluboká tůň. Bohužel (nebo bohudík?) byl ještě rozespalý. Zakopl. Žbluňk a už byl ve vodě. Něco tam cítil. Něco se tam pohybovalo. Něco mu ovíjelo celé jeho tělo. Něco jako ryba. Velká a děsivá. Myslel si, že takhle skončí. To se však nestalo. Nejspíš se jí zalíbil. Cítil, jak ho její chapadla někam vlečou. Ocitl se v jakési podzemní jeskyni, kam se dalo dostat pouze z vody. Byl tu uvězněný. A to neví, co všechno ho ještě čeká... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
/ Zale

Nik a Noem si dali rande v jeskyni kde si spolu dali netopýra. Nik rád žužlá Noemova péra
/ Letta

Yiyju a Asseke se poznali velmi zvláštním způsobem. Asseke byl kdysi dávno kadeřník. Sám na své upravování čas neměl, proto vypadá, jako černá chlupatá koule, avšak ostatním vlkům dokázal sestříhat úchvatný účes. Jeho novou zákaznicí se stala i Yiyju, která si od něj nechala nabarvit srst. Jednoho slunečného dne si ho pozvala do doupěte. A všichni tušíte, co se stane, když si pohledná svobodná vlčice pozve domů zručného a osamoceného kadeřníka.
/ Orion

Dle toho, co moje bystré ouška zaslechli se Cute a Arius potkali na tajném srazu anonymních milovníku ehm ehm BDSM ehm ehm. To jestli je to pravda je jen pouhá otázka, ale však víte drby ehm ehm nikdy nelžou.
/ Spirit

Je velmi pravděpodobné, že Dolorian ani netuší, vedle koho právě teď leží a jaký nečas se to nad ním schyluje. Možná si ta fialová příšerka jen našla správný moment na to, aby vydráždila svého oblíbeného bratříčka.
A nebo si toho Dolorian je plně vědom a akorát prožil velice dobrodružnou noc :cute:
/ Lesui

Cute netušil, že by se mu kdy mohlo líbit být ten dole, ten ponížený, ten poražený, skolený. Že by se mu líbil pohled na vlka, který se vítězně tyčil nad ním, že ho skolil. Od jakéhokoliv jiného vlka by tohle nesnášel. Až do okamžiku, než ho skolil Drust.
/ Antal

Jak se Spirit a Antal poznaly není důležité. Důležité je, že obě jsou dvě nezávislé silné samice, které nesnáší patriarchát. Společně tvoří velice powerful lesbian couple, bojující proti nadvládě samců. You go, girls!
/ Arwen

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Portréty smečky, jaro 2020

Lov nočních můr /Taurine